Aktiviteter

Vi kommer att ha flera olika aktiviteter under City Summer. Aktiviteterna som finns tillgängliga är basket, fotboll, boule, badminton, innebandy och så kommer vi att hålla i turneringar vissa sporter. Det finns även en skateboard/inlines ramp i närheten av området. Musik kommer att spelas och det finns olika bordsspel samt kortlek för ungdomar som inte vill sporta.

 

Basket

Vi erbjuder möjlighet att prova på basket för dem som är nya. Det finns såklart även möjlighet att spela mer avancerad basket, pick-up games och tävlingar.
 
 
Spel

Det kommer även finnas möjlighet att spela kortspel, kubb och plockepinn.

 

Boule

Det finns även möjlighet att spela boule.

 

Fotboll

Fotbollar går att låna på området och Järfällavallen som ligger en bit bort ifrån området har även två stora fotbollsplaner med konstgräs där man kan spela.

 

Badminton 

Vi erbjuder badminton på området där vi har ett mobilt badmintonnät och flera rack går att låna.

 

Innebandy

Utomhus har vi en liten innebandyrink där många barn gillar att spela. Ett flertal innebandyklubbar och bollar går att låna, men medtag gärna egen om du har.

 

Musik

Under dagarna spelar vi musik på området och vi försöker tillgodose önskemålen om skiftande musikstilar. Vi hjälps alla åt att hålla ljudnivån rimlig så inte grannar och andra verksamheter i närheten störs.

Translate »